Kosmima 2018

Σε συνέχεια του project 25/25 που πραγματοποιήθηκε στην CHEAPART στην 83η ΔΕΘ, 50 εικαστικοί και 50 σχεδιαστές κοσμημάτων συνεχίζουν το δημιουργικό διάλογο στην Kosmima 2018 από 20-22 Οκτωβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

CHEAPART 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με ένα κόσμημα που θυμίζει αστικό τοπίο, εμπνευσμένο από το έργο της εικαστικού Ευδοξίας Σταφυλαράκη, ο Κωστής Μπαχαρίδης συμμετείχε στο project 25/25 στο πλαίσιο της CHEAPART στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το project 25/25 παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Cheapart. Εικοσιπέντε σχεδιαστές κοσμήματος εμπνέονται από το έργο ισάριθμων εικαστικών, δημιουργούν κοσμήματα και συναντώνται μαζί τους σε έναν καλλιτεχνικό διάλογο και μια εικαστική παρουσίαση.

Το περίπτερο της CHEAPART θα βρίσκεται μέσα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τις 8 – 16 Σεπτεμβρίου, για να υποδεχθεί τους φιλότεχνους και το κοινό της πόλης με τα έργα δεκάδων Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών από 8 χώρες.

Εικαστικό γεγονός στον Τεχνοχώρο Αποθήκη

Κοσμήματα με ξεχωριστή ταυτότητα που αποπνέουν δυναμισμό και απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα παρουσίασε ο σχεδιαστής και κατασκευαστής κοσμημάτων Κωστής Μπαχαρίδης στην έκθεση φωτογραφίας του Στράτου Καλαφάτη που φιλοξενήθηκε στον Τεχνοχώρο Αποθήκη, στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Πρόκειται για έναν εκθεσιακό χώρο που λειτουργούσε στο παρελθόν ως αποθήκη του γεωργικού συνεταιρισμού, σήμερα ξεχωρίζει για τον industrial χαρακτήρα του και από το καλοκαίρι του 2016 φιλοξενεί διάφορα εικαστικά δρώμενα. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν τα κοσμήματα από την 1 Ιουλίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Έκθεση εικαστικού κοσμήματος “Ψήγματα”

Με κοσμήματα από τη συλλογή του “Colourful world” συμμετείχε ο Κωστής Μπαχαρίδης στην ομαδική έκθεση εικαστικού κοσμήματος, με τίτλο “Ψήγματα” που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα τέχνης Ρω. Η διάρκεια της έκθεσης ήταν από 22 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2016.